349,00 SEK

Delsumma: 349,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 349,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Lär dig beskära buskar och träd

Dina blommor kan blomma mer och du får bättre avkastning i form av frukt och bär om du beskär.

Genom att beskära trädgårdens växter kan man stimulera dem att ge bättre avkastning i form av blomning, frukt och bär. Man kan även öka deras skönhetsvärde genom att förbättra form och utseende. Dessutom kan man undvika spridning av angrepp och sjukdomar genom att ta bort skadade och sjuka delar i tid.
Många trädgårdsinnehavare känner sig osäkra och rädda att göra fel när det kommer till beskärning, men i Stora beskärningsskolan kommer du att få kunskaperna och självförtroendet att själv ta dig an beskärningen av växterna i din trädgård  – och få ett lyckat resultat.
   I Stora beskärningsskolan får du följa trädgårdsmästare Linda Schilén när hon svarar på frågor som som: Behöver man beskära sina växter – och i så fall varför och vilka? Och hur gör man? 
Vi går på ett enkelt och lättbegripligt sätt igenom de olika begreppen och metoderna för att gallra, föryngra och bygga upp växter med beskärning. Vi berättar vilken tid på året olika växter bör beskäras, och du får tips på vilka verktyg som behövs och hur du vårdar dem.

Onlinekurs – så funkar det
När du köper kursen får du en inloggning som du sedan kan använda i dator, mobil eller surfplatta – alltså precis där du själv vill vara.
   Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader och kan titta på filmerna hur många gånger du vill.

Kurstid
Cirka 4 timmar.

Kontakt
För frågor om kursen, tveka inte att mejla oss på [email protected].