349,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Lär dig beskära buskar och träd

Dina blommor kan blomma mer och du får bättre avkastning i form av frukt och bär om du beskär.

Genom att beskära trädgårdens växter kan man stimulera dem att ge bättre avkastning i form av blomning, frukt och bär. Man kan även öka deras skönhetsvärde genom att förbättra form och utseende. Dessutom kan man undvika spridning av angrepp och sjukdomar genom att ta bort skadade och sjuka delar i tid.
Många trädgårdsinnehavare känner sig osäkra och rädda att göra fel när det kommer till beskärning, men i Stora beskärningsskolan kommer du att få kunskaperna och självförtroendet att själv ta dig an beskärningen av växterna i din trädgård  – och få ett lyckat resultat.
   I Stora beskärningsskolan får du följa trädgårdsmästare Linda Schilén när hon svarar på frågor som som: Behöver man beskära sina växter – och i så fall varför och vilka? Och hur gör man? 
Vi går på ett enkelt och lättbegripligt sätt igenom de olika begreppen och metoderna för att gallra, föryngra och bygga upp växter med beskärning. Vi berättar vilken tid på året olika växter bör beskäras, och du får tips på vilka verktyg som behövs och hur du vårdar dem.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Cirka 4 timmar om du går den i ett sträck.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]