799,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
A7f1rgnqshcrqjluhmrw  a o l.q

Ge som gåva: Yoga & yinyoga – smidig, stark och stressfri

En gåva som innhåller nya vanor, yoga, yinyoga och massor med positiva tankar är en uppskattad present!

Onlinekursen innehåller:
• Ett 10-veckorsprogram
• 6 yogapass
• 3 vägledda meditationer
• Massor med inspiration när det gäller mat, vardagsmotion & positivt tänk!

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur går det till när jag ger en kurs som gåva?
Du fyller i dina egna uppgifter vid betalning, när den är genomförd får du ett mejl med en kod som du ger mottagaren. Personen får sedan skapa ett konto genom att fylla i koden i kassan och skapa ett konto.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]

 

Såhär tycker andra som har köpt kursen:

“Jag är glad att jag började med kursen och jag äntligen har fått till yogan som en del av mitt liv! Lätt att hänga med och inte en massa komplicerade poser. Det är också perfekt att kunna få till yoga hemma då tid kan vara ett hinder.”

Alexandra Flinck

“Det känns fantastiskt att ”få hem” Annika till det egna vardagsrummet. Jag uppskattar att det finns olika typer av pass och olika längd på passen. Ett 15-minuterspass går att få till även under en dag med fullt schema! Annika guidar genom passen på en lugnt, tydligt och pedagogiskt sätt.”

Christina Fjellner