499,00 SEK

Delsumma: 499,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 499,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
78dobgrofbgjglmbdlgn fkfitfefqvaechaef470 9eb9a5e632f219acd20a0469266bf2d66c63e32cbb8196ecb77efb0ddad55744

Ge bort som gåva: Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation

Lär dig knepen som gör att du får bättre sömn – med kännbart resultat redan efter första natten. 

Sömn är livsviktigt. I den här onlinekursen får du guidning under tio ledda kurskvällar (som du kan göra när du vill) till en riktigt god natts sömn. Du får guidade meditationer, yogaövningar du gör i sängen och ayurvediskt inspirerad kunskap om mat, dryck, dofter, kristaller, sovplats och beteenden som förbättrar din sömn senare på natten. Dessutom får du personlig coachning av Annette Lefterow som svarar på just DINA frågor om sömn.  

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett halvår.

Hur lång tid tar kursen?
Materialet tar 5–6 timmar att gå igenom (inklusive pass). Du gör kursen i din egen takt och har tillgång till kursen under ett halvår.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]