399,00 SEK

Delsumma: 399,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 399,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Asbq7v21qc2iic0aalai fro kurs huvubild

Stora frökursen

I den här kursen får du lära dig allt du behöver veta om sådd. 

Tänk dig en bok med allt du behöver veta om sådd, kryddad med filmer och instruktioner om hur det verkligen går till. Då har du vår onlinekurs, där du som deltagare får tillgång till ett unikt material och kan lära dig allt om fröer och sådd – från vinter och vår, till sommar och höst. I din egen takt och så länge du själv vill. Du loggar in och arbetar från dator, telefon eller läsplatta. Du kan lägga upp bilder och diskutera dina frågor med Ulla och andra deltagare!

Ulla Hasselmark, Allt om Trädgårds grundare, och en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler, har skapat den innehållsrika kursen. Ulla har gedigna kunskaper om sådd och har testat olika metoder i många år. I kursen får du ta del av hennes allra bästa tips och metoderna som verkligen fungerar. Plus Ullas egna favoritväxter och hur du lyckas med dem.

Som kursdeltagare får du tillgång till unikt material om olika sätt att så, hur man samlar frön, förkultivering och mycket, mycket mer.  

DU FÅR
• Lära dig allt du behöver veta om fröer och sådd.
• Kunskap om olika metoder.
• Inspirerande videoklipp.

KURSEN PASSAR:
För dig som är intresserad av trädgård och vill lära dig mer.

KURSTID
Cirka 4 timmar.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material med möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla oss på [email protected].