399,00 SEK

Delsumma: 399,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 399,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Xae92h2etlaarqtteo2s file

Ge bort som gåva: Livsbalans på 30 dagar

Dämpa stress och bygg styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ med hjälp av vår kurs. Du får pepp och inspiration under 30 dagar där du får en övning varje dag.

Det här är kursen för dig som behöver en ny start på hälsolivet mitt i livet, dvs. mer kraft och energi i din vardag. 

Du kommer att få lära dig allt om hur du tar hand om din hälsa och ditt välbefinnande på ett enkelt och effektivt sätt i din vardag. 
Lefterow-metoden ger dig 8 vägar till hälsa genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, mat och träning. 

Du kommer att få prova mikroträning, guidade meditationer, egenmassage och kurer som får dig att återhämta samt stärka din naturliga kraft att maximera din livsbalans. 

Annette Lefterow är en ledande wellness-expert med mer än 30 års erfarenhet. Hon har skrivit flertalet böcker om wellness samt producerat många träningsfilmer inom yoga, pilates, yogalates och hennes många olika träningskoncept. 

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Kursen är tänkt att gå över 30 dagar. Du gör kursen i din egen takt och har tillgång till kursen under ett halvår.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]