199,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Jstyyzwfthult1d3tnbd till forum

Odla tomater – allt du behöver veta

Välkommen in i tomaternas värld! Solvarma, saftiga, söta och helt odlade hemma. I växthus, på altan, i kruka och på friland.

Här har Allt om Trädgårds medarbetare Ulla Hasselmark samlat allt du behöver veta om att odla tomater, kryddat med filmer och instruktioner om hur det verkligen går till. I vår webbkurs får du som deltagare tillgång till ett unikt material och kan lära dig allt om favoritsorter och sådd – från vinter och vår, till sommar och höst. I din egen takt och så länge du själv vill. Du loggar in och arbetar från dator, telefon eller läsplatta.
• Du kan lägga upp bilder och diskutera dina frågor med Ulla och andra deltagare!
• Läs efterhand som du odlar - eller läs allt på en gång och gå tillbaka när du behöver. 
• Hör av dig! Berätta om dina tomatodlingar. Ta bilder och visa oss andra.

Ulla Hasselmark, Allt om Trädgårds grundare och en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler, har skapat den innehållsrika kursen. Ulla har gedigna kunskaper om sådd och har testat olika metoder i många år. I kursen får du ta del av hennes allra bästa tips och metoderna som verkligen fungerar. Plus Ullas egna favoritväxter och hur du lyckas med dem.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Cirka 2 timmar om du går den i ett sträck.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]