299,00 SEK

Delsumma: 299,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 299,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Vwnntxwsqglgtfuzu7uu 70ny

Så sköter du en hushålls- och trädgårdskompost

När du komposterar ditt avfall, istället för att slänga det gör du din trädgård, miljön och din plånbok en tjänst. 

Hushållskompost: Att göra mull av sina matrester i en hushållskompost är lättare än man tror. Du sluter kretsloppet och får kanonbra gödsel till din trädgård. I den här onlinekursen får du veta allt du behöver om kompost, matavfall och hur du går till väga för att lyckas med din hushållskompost.

Trädgårdskompost: Du kommer att lära dig att kompostera allt som din trädgård lämnar efter sig i form av överblommat, bortklippt och bortrensat. Gräs, perenner, sommarblommor, fallfrukt och till och med ogräs kan med rätt hantering bli till superfin mull som dina växter och din trädgård kommer att älska.

Din lärare i båda kurserna är Gunnar Eriksson, biolog och ägare till Kompostcenter på Överjärva gård utanför Stockholm. Han är en ofta anlitad expert i tidningar, på föreläsningar, mässor och tv. En eldsjäl som brinner för allt som kan och bör komposteras.

DU FÅR
• Lära dig allt du behöver veta om kompostering.
• Kunskap om både hushålls- och trädgårdskompost.

KURSEN PASSAR:
Dig som är intresserad av att kompostera.

KURSTID
Cirka 2 + 2 timmar.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material med möjligheter att ställa frågor till kursledaren och andra kursdeltagare.