299,00 SEK

Delsumma: 299,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 299,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier Onlinekurser. På sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
8ah0h6sltiu7ixfsazca psbumbtlryex5ckzf7fd headerandrea

Ge som gåva! Skapa en moodboard – presentera dina inredningsidéer

Att jobba med inredning är fantastiskt roligt! Det är kreativt, roligt och väldigt resultatinriktat.

I den här kursen kommer vi att gå igenom hur man gör moodboards, hur man gör en härlig presentation gentemot en eventuell kund så att kunden förstår din vision. 

Att göra en moodboard eller presentation för dig själv och för dem du bor med för att visa din vision kan också vara ett viktigt steg för att genomföra ett projekt.

I kursen får du lära dig hur du hittar inspiration på olika sajter på nätet, och hur du sedan samlar detta i din presentation.

Även varumärkesbyggande är en viktig del av kursen. Om du är en professionell inredare är det viktigt att dina kunder kan hitta dig, och att du kan visa vem du är och vad du kan.

Att få ner bilderna du har i huvudet till bilder i en presentation så att andra förstår kan vara hela skillnaden mellan ett lyckat projekt och ett som aldrig blir av. 

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Kursen tar cirka 2 timmar om du går den i ett sträck.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]