299,00 SEK

Delsumma: 299,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 299,00 SEK

Användarvillkor för Bonnier OnlinekurserPå sidan bonniermag.se/dataskydd finns mer information om hur Bonnier Magazines & Brands använder personuppgifter och om dina rättigheter.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Twwmna0nsdiv62klztcq file

Odla i låda och pallkrage

Lär dig lyckas med dina odlingar året runt! I den här kursen har vi samlat mängder av kunskap, erfarenheter, tips, bilder och filmer för att du ska kunna få ut maximalt med skörd, under så stor del av säsongen som möjligt.

Här finns allt från val och placering av lådor, till gödsling, vattning och kompostering. Men den röda tråden i kursen är att vi visar hur du med lite planering vid sådd och plantering, kan utnyttja utrymmet i lådorna så att det alltid finns något att skörda, från tidig vår till långt in på hösten.
När du har gått kursen hoppas vi att det enda som begränsar dig är att du inte har tillräckligt många lådor att odla i!

Annika Christensen är din kursledare. Hon är fotograf och trädgårdsinspiratör och har medverkat i flera böcker. Annika gör Annikas dagbok i tidningen Allt om Trädgård varje nummer, och driver bloggen Naturliga Ting, som blev utsedd till Sveriges mest inflytelserika trädgårdsblogg 2013. naturligating.blogspot.se. År 2010 hade hon den stora äran att bidra med en bild till ett frimärke. 

KURSEN PASSAR:
• Dig som vill komma igång tidigt på våren.
• Dig som har begränsad odlingsyta men vill skörda mycket. 

🕑 KURSTID
Cirka 4 timmar.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material med möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla oss på [email protected]