Gå ner i vikt – kickstarta med ToppHälsa

 

Om du har bestämt dig för att du vill gå ner i vikt, då behöver du en kickstart med en matplan, massor med pepp och enkel träning alla klarar.

I ToppHälsas unika onlinekurs finns tipsen du behöver om fettförbränning och näringsrik mat. Du får pepp direkt från ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Och du ser snabba resultat! Då får du energi och kraft att fortsätta. Kursen hjälper dig också att minska sötsuget.

Efter de här två veckorna är du ett stort steg närmare din drömvikt!

👤 KURSEN PASSAR:
Dig som vill lära dig att leva mer hälsosamt.

🕑 KURSTID
Cirka 4 timmar att gå igenom materialet. Du får tillgång till kursen under ett års tid.


KÖP KURSEN: 249 KR
GE SOM GÅVA

I denna kurs ingår:

Massor med information om fettförbränning, hur du ska tänka när du vill gå ner i vikt, varför du ska äta på ett visst sätt och framför allt – ett program för 14 dagar som du kan följa till punkt och pricka. Lätt som en plätt! 
• Tio filmer där Pamela Andersson berättar om träning, sötsug, ger pepp och visar hur du lagar den underbara ToppHälsa-shoten, bland annat.
• Du får ett arbetsmaterial som du kan skriva ut där du får arbeta med dina tankar kring din vikt. I arbetsmaterialet ingår också inköpslista för varje vecka.

Så om du, som så många andra, drömmer om att gå ner några kilon, utan att behöva räkna kalorier, leva på äckliga pulverdrinkar eller gå hungrig? Då är Topphälsas kickstart grejen för dig. Du får ett komplett program (det går inte att misslyckas!) för en enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.


Glädje & pepp

Pam har själv gjort en viktresa. Hon delar med sig av sina bästa tips, bland annat: "Snacka med chokladen!"

Nyckeln till viktras

Du får recept dag för dag i 14 dagar. Dessutom: allt du behöver veta om förbränning och hur du ökar din.

Skonsam träning

Pam visar sitt eget superenkla program. Träna i sju minuter – eller kör längre om du vill.


Utforska kursens innehåll

AVSNITT 1
Kickstarta ditt nya,
lättare liv

🎥 Välkommen till Topphälsas kickstart!
📝 Innan du börjar

AVSNITT 2
Därför funkar kickstarten

• Gå ner 3–4 kilo!
• Tankar som snurrar
📝 Tankar som snurrar – diskutera

AVSNITT 3
Bli din egen viktcoach

• Mitt viktmål
• Mindful och matsmart
🎥 Pam peppar 1
🎥 Pam peppar 2
🎥 Pam peppar 3

AVSNITT 4
Den mumsiga maten

🎥 Topphälsa-shoten!
• Din meny
📝 Fler måltider

AVSNITT 5
Träningen som ökar förbränningen

🎥 Två sätt att träna
🎥 Pams program!

AVSNITT 6
Lyckas lite bättre

• Boosta tarmfloran
• Förbränn ännu mer

AVSNITT 7
Nu kör vi!

📝 Dag 1: Äntligen är du igång!
📝 Dag 2: Lax och vila
📝 Dag 3: Träna med Pam
📝 Dag 4: Avokado och quorn
📝 Dag 5: Jogga i 2 minuter (och lite till)
📝 Dag 6: Kyckling och blomkålspanna
📝 Dag 7: Våga testa en ny frukost
📝 Dag 8: Halvtid! Hurra för dig!
📝 Dag 9: Ge kroppen en omgång
📝 Dag 10: Softa i soffan
📝 Dag 11: Håll i nu!
📝 Dag 12: Asiatisk laxbowl
📝 Dag 13: Sista träningspasset
📝 Dag 14: Du är i mål!

 

AVSNITT 8
Grattis, du klarade det!

🎥 Du är klar! Men vad händer nu?
📝 Ge oss gärna feedback!

Därför funkar Kickstarts-kursen så bra

1. Du får äta lågkolhydratkost

De här två veckorna kommer du att äta allsidig lågkolhydratkost, och de kolhydrater du äter kommer framför allt från rotsaker, grönsaker, frukt och bär. Lågkolhydratkosten fungerar bra för de allra flesta, för att den ökar kroppens fettförbränning samtidigt som den minskar cellernas möjlighet att lagra fett. 

2. Du äter färre kalorier än vanligt

Men huvudanledningen till att du går ner i vikt är såklart att du äter färre kalorier än vanligt. Som kvinna ska man generellt äta cirka 2000 till 2200 kalorier per dag. Nu kommer dagsintaget att vara cirka 1500 kalorier. När man ligger så lågt, är det viktigt att man gör det på ett smart sätt – att man äter näringsrik och mättande mat vid många tillfällen per dag, för att hålla hungern borta och energin och blodsockernivån uppe. Det är vad vi hjälper dig med. 

3. Du får nya sunda vanor

Kosten är allsidig eftersom vi vill att den ska ge dig nya, sunda vanor som du kan hålla dig till även i fortsättningen. Kör man exempelvis en två veckors juicedetox, så är det lätt att man faller tillbaka i gamla mönster efteråt – och går upp igen. Och inga söta smaker eller sötningsmedel ingår i menyn, vilket kommer att minska ditt sötsug.

4. Du får pepp av Pamela

Att gå ner i vikt är lika mycket psykologi som dieter och träning. Du vet precis hur du ska göra, men orkar du göra det? Och hur länge? Uthållighet är A och O. Det finns vissa knep som gör det lättare. 

ToppHälsas kickstart ger dig ett program i 14 dagar. Dag för dag får du veta exakt vad du ska äta, hur du ska tillaga det och om du ska promenera eller softa i soffan. ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson ger dig personlig pepp i flera olika filmer – bara att sätta igång när det känns tungt. Att gå ner i vikt kan vara en lång, och ibland tuff, resa. Det är lättare att hålla någon i handen.  

KÖP KURSEN: 249 KR
GE SOM GÅVA

Vanliga frågor & svar

När du köper en kurs får du ett inlogg som ger dig tillgång till ett unikt kursmaterial i form av videolektioner, text, bilder och ljudfiler. Genom tydliga instruktioner, utmanande övningar, tips och personlig coachning av kursledaren, får du mängder av inspiration och nya kunskaper. Du kan göra kursen genom vilken enhet du vill – dator, surfplatta eller telefon.

Kursen börjar när du vill att den ska börja och du kan göra uppehåll när det passar dig. Du kan gå den var du än är och helt i din egen takt – och du kan göra om den hur många gånger du vill.

När du köper kursen "Gå ner i vikt – kickstarta med ToppHälsa" har du fri tillgång till kursen i ett år och kan göra programmet hur många gånger du vill.

Kursen tar cirka 4 timmar om du går den i ett sträck. Den är dock tänkt att genomföras på två veckor för att du ska få en ordentlig kickstart!

Du har en ångerrätt på 14 dagar och vill du ångra ditt köp mejlar du bara oss, hör av dig till [email protected].

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.